Levente

Lilypie First Birthday tickers

2012. január 29., vasárnap

Maximum 6

Nem is tudom,h mit érzek pontosan...
Voltunk ma dokinál. Megvizsgált. Méhszáj "szépen megrövidült" de zárt. Levi buksija jó helyen van. Áramlás rendben, nst tökéletes... Ezek miatt persze tök boldog vagyok. Mégiscsak az a legfontosabb,h Levente jól van!

Dokival abban maradtunk,h találkozunk kedden és csütörtökön... aztán ha utána is marad a semmi... akkor szombaton reggel beköltözünk a kórházba és indítjuk a szülést.
Igen... tudom,h addig már csak 6 nap van... és ennek is örülhetnék... de őszintén szólva elég vegyes érzéseim vannak a dologgal kapcsolatban.

Nem is igen tudom megmagyarázni... De azt hiszem olyan "tehetetlen beletörődés" van bennem. És ezzel,h van egy időpont, amikor vége a pocakosságnak... nem is számolok azzal a lehetőséggel,h megindulhat magától is a szülés... pedig de! És erre kéne koncentrálnom, de nem megy. Minden este úgy feküdtem le az utóbbi napokban/hetekben,h "Ma éjjel szülünk!" És minden este tényleg vártam és hittem,h így lesz... nem lett... Kicsit lehangoló volt persze arra ébredni,h nem történt éjjel semmi, de minden napra, estére volt egy kicsi reményem. Félek,h ez ma megváltozik. Félek,h ezzel a pontos dátummal már nem tudom elhinni,h szombat előtt is szülhetek.

Lehet az is,h ez kellett,h legyen egy dátum , aminél tovább biztos,h nem tart a terhesség és az is lehet,h azzal,h erre a dátumra "koncentrálok" elérem azt,h ne görcsöljek rá minden este arra,h szülhetek... lehet,h ezzel elengedem kicsit magam és megindul szombat előtt magától az egész. Meglátjuk.

Mostmár bárhogy is lesz, maximum 6 nap és megölelhetem végre a pici fiamat :) Alig várom már! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése