Levente

Lilypie First Birthday tickers

2012. február 3., péntek

Legutolsó

Fura... izgalmas... hihetetlen...
Egyszerűen felfogni is nehéz,h holnap már kisbabánk lesz :) Azért, nem véletlenül van úgy,h a szülés beindulása váratlan... lehetetlen ez a helyzet,h tudjuk,h holnap lesz a nagy nap... nem tudom,h mennyire fog menni az éjszakai alvás ma este... Már tegnap is sokáig kattogtam azon,h mi lesz-hogy lesz... hát ma éjjel nemtom... bízom benne,h fogunk tudni pihenni kicsit.

Rengeteg minden kavarog bennem... Egyrészt az,h mi mindent akarok még ma megcsinálni, elintézni... a másik pedig a ma esti vizsgálat és utolsó egyeztetés a dokimmal. Nagyon nagyon drukkolok,h azt igazolja az esti vizsgálat,h TISZTA a magztvíz és ezzel elkerüljük a császárt és szombaton reggel indulhasson a természetes szülés :) /már amennyire egy indítás lehet természetes persze.../ Szóval sok-sok dolog, amit át kell gondolnom, ki kell találnom és olyan is, amit sajnos nem tudok befolyásolni... Az utóbbi a legrosszabb persze.

Magára a szülésre, a részleteire, a lehetséges problémkra, fájdalmakra továbbra sem gondolok... Nem hiszem,h jobb lenne, ha állandóan ezeken pörögnék... Bízom az orvosomban, a szülésznőmben és magamban is bízom annyira,h tudjam,h minden rendben lesz!

De ez a nap... még csak fél9 és még sok-sok tennivaló van előttem, de már most is írtó izgatott vagyok... nem tudom ez egyáltalán el fog-e múlni holnapig.

A másik fura érzés... Ma utoljára vagyok pocakos Leventével. Nagyon vártam már,h ne legyek az, mert tuti,h hiányozni fog ebből az időszakból sok-sok dolog és alapvetően szerencsésnek érzem magam,h ennyire problémamentes volt a terhességem, de mégis azért nehezebb az élet - jóval - pocakosan.

Arról pedig nem is beszélve,h ez életünk utolsó napja a kisfiunk nélkül. Holnaptól örök életünkre szülők leszünk :) Nem ijeszt meg a dolog. Tényleg nem. Izgatottan várom minden percét. Egyszerűen csak valami hihetetlen, óriási, eszméletlen korszak veszi kezdetét és egyben zár le egy régi, megszokott, szeretett/vagy nem szeretett időszakot.

Nagyon érdekes dolog ez. Csak remélni tudom,h nem őrülök meg a nap végére :D Most úgy érzem van rá némi esély, h így legyen... Aztán meglátjuk :)
Este még lehet rászánom magam egy jelentkezésre, ha kiderült,h milyen a magzatvíz állapota... De ha nem, akkor legközelebb már anyukaként jövök és dokumentálom tovább az életünket :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése