Levente

Lilypie First Birthday tickers

2011. december 14., szerda

Subidú :)

Ma elég sok "vizsgálaton" túlestünk :)
Délelőtt voltunk genetikai uh-n. MINDENT rendben talált a dokinő. :)
Pedig mindig van valami, ami "nem igazán kell vele foglalkozni" de azért idegesít eléggé... De most nem :) Szuper érzés.
Ugye ami miatt fontos is volt ez a vizsgálat, az a magzatvíz mennyisége, amit legutóbb kissé kevesebbnek mért a dokim. Azt mondta, ha most a genetikain is így látják, akkor ugye 3 naponta találkozunk... mert vmi nem tökéletes. Nagyon csípem a dokimat, nem ezért, de nem szerettem volna ezt a sok talit, mert ugye az bajt jelentene... Azt meg nem akarom. Naná,h nem.  Szerencsére nincs is rá szükség :)
Méretei alapján a dokinéni 34-35. hét közé mérte... mondjuk,h nagyjából oké.
A buksi.... hát a buksi az nagy... a fejtérfogat vmi durva... de nem bánom, ha minden rendben van vele :) A többi mérete kb. stimmel. Picit nagyobb minden.
A súlya kb. 2439 gramm. Ez is tökéletes :)
Boldogság van :) Imádom a kisfiamat :) <3

Aztán voltunk védőnőnél. Ott is minden oké volt. Vérnyomásom ott mindig tök jó. most is 116/ vmi volt. Teljesen király. fehérje negatív... mérlegben meg lemerült az elem... :D Éljen-éljen :)

Még egyszer kell mennem, január 4-én, akkor bemutat a dokinéninek is, aki felírja Levinek a szükséges recepteket :) Szerettem volna már ezen előbb túlleni, de egye fene... úgyis január 22 után tervezem a szülést :) és Leventének is ezt súgom mindig :)  Remélem ő is egyetért :)

A kórházi csomagom szinte teljesen készen van. Bőröndbe készítve. Ami pedig nincs benne, az mind itthon van csak még ráér /evőeszköz ilyesmi.../ az ráér akkor is, amikor indulni kell majd :) Illetve még azt a hálóinget kell betenni, amiben szülni fogok. Amint anya elhozza, teszem is be :)
Levinek nem kell sok cucc, de már azokat is előkészítettem. Popsitörlő, pelusok, popsikrém, fülpiszka... ilyesmi.

A textilpelusok, ágynemű, játszószönyeg, törölköző is mind kimosva, kivasalva. Ha minden igaz, jövő7en megérkezik az a csomag, amit anya küldött haza... akkor még lesz egy nagyobb köröm mosás-vasalás ügyben de utána minden kész és várja a kis használóját :) Ahogy mi is nagyon várjuk már :)

A nagy boldogságot némileg beárnyékolja az a tény,h valószínűleg haza kell költöznünk anyumékhoz... nem örülök neki... egyáltalán, de... majd meglátjuk mi lesz.
Erről most nem is írok többet.

A legfontosabb,h  Pufóka jól van, én is elég jól viselem még a várandósságot és nagyon szeretjük Őt :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése