Levente

Lilypie First Birthday tickers

2012. március 6., kedd

Csoda!

A kisfiam egy csoda! :) Imádom!
Néhány napja ráálltunk arra, hogy este 10-től alszik reggel 5-6ig :) És ha szerencsénk van, akkor ilyenkor szopizik és alszik újra 2-3órát. :) Igaz, napközben elég keveset alszik és van,h igényli,h kézben legyen, de mostmár,h nincs itt mindig valaki, próbálom szoktatni,h nem téma az,h annyit fogják a kis fenekét. Azért vannak még emiatt nagy ordítások, de elég szépen elnézelődik mostmár picit hosszabb ideig is egyedül.

Ma voltunk védőnéninél és drnéninél is. Minden rendben van a picikével. :) Csípőszűrésre nem küldik... mert császáros és mert nem volt a családban csípő probléma és mert nem tartották indokoltnak... hát jó. Ennek mondjuk még utána fogok nézni,h jó-e ez így...

Egyébként sűrűn elgondolkodom azon,h miért nem mondja el senki úgy komolyan a leendő szülőknek,h mivel jár egy gyerek... mindenki ijesztget,h nem alszotok majd, hogy ilyen lesz, olyan lesz... De senki nem ül le velünk és nem mondja el,h márpedig ez és ez lesz... hogy a világ egyik legnehezebb dolga szülőnek lenni. Egy kisbabával tényleg teljesen megváltozik az ember élete... és gyanítom,h ez jó pár évig jellemző lesz... állandó változások, állandó nehézségek...

Pedig igazából nincs okom panaszra. Sőt! Az első pár hét tényleg a túlélésről szólt... de most,h már jobban ismerem a kisfiam és már gyakorlottabbak vagyunk, sokminden könnyebb. Persze az is óriási segítség,h ennyit alszik éjszaka. Ha ez nem így lenne, tuti,h sokkal sokkal nehezebb lenne a dolog. Nagyon remélem,h ez így marad!

Levente nagyon érdeklődő, figyelmes kisbaba. Már most érdekli sokminden. Egyre nehezebb lekötni a figyelmét :) De próbálkozunk. Mamától és Nagynénitől kapott már szuper játszószőnyeget és pihiszéket. Utóbbi nagyon fullos :D Zenél, rezeg, játékok lógnak róla... :D Tuti. Úgy látom tetszik Levinek is.

Már napok óta nagyokat levegőzünk. Azt is nagyon élvezi. Általában alszik közben. 2napja annyira jó volt az idő,h kint aludt kb. 2órát... és miután behoztam és "lebontottam" róla a sok takarót... még bent is aludt a babakocsiban 1,5 órát. :)

Sebem...
igen... tegnap voltunk dokinál... 2napja vettem észre,h picit megint dagadnak a striák... emiatt újra át kellett kicsit mosni.. Ami most nem volt olyan kellemetlen... csak a végén... De nemtom mi történhetett, mert tegnap este is éreztem,h valami nem oké, de ma reggel mikor felkeltem... akkor már biztos voltam benne... Nem olyan nagy dolog -remélem- de fájdogál és ez aggaszt. A bal oldalaom vagy meghúzhattam magam vagy ez az átmosás vége nem tehetett neki jót... mert mint mondtam... kicsit fájdogál különböző mozdulatoknál... és ahogy látom picit lilás-zöldes... nemtom... Mindig rettegek,h mi jön még... meddig kell még járnom vele dokihoz... áááh... Néha azt hiszem,h soha nem lesz vége...Mindenesetre kell még mennem... legalább egyszer.... De nemtom mennyire befolyásolja majd ezt a dolgota az újabb "tünet" :( Elég nehéz összehangolni mindent,h jó legyen... Tényleg annyira szeretném, ha vége lenne már ennek az egésznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése