Levente

Lilypie First Birthday tickers

2011. október 10., hétfő

Eredmény

Csütörtökön volt jelenésünk a dokimnál... Ahol az általános időszerű vizsgálat mellett megtudhattam a 2 nappal korábbi terheléses vérvétel eredményét.
Elég viccesen alakult a helyzet, mert az összes eredményt /nem csak az enyémet/ valaki véletlenül haza vitte :D De nagyon kedvesen voltak és telefonon utánajártak az eredményeimnek.
így nem kaptam ugyan kézhez az írásos bizonyítékát,h minden rendben van, de Minden rendben van :) 1-2 értékem tért el nagyon minimálisan, arra azt mondták,h nem kell vele foglalkozni, úgyhogy nem is teszem :)

A dokim azt mondta,h semmin ne változtassak, mert úgy tűnik jó úgy a vitamin szedésem, ahogy van. :) Szuper.
Uh-n is megnézte az Aprót, mint mindig. Nála is mindent rendben talált :) Boldogság :) Mondjuk egy picit cikinek érzem,h mindig kérdezi többször is,h van-e kérdés... de nincs... Minden rendben van... mit kérdezzek fölöslegesen? Amit pedig meg akartam kérdezni, az nem is jutott eszembe... De meg is oldódott /egy pár napig éjjel nagyon görcsölt a lábam, de már elmúlt/ Hát kínos, de tényleg tök rendben vagyunk! Szerencsére! Le is kopogom gyorsan :)

Ja! Volt még valami! Néhány nappal fiatalabbnak mérte a gyerkőcöt... Kb. 3-4 nappal. Ebből ugye az következi,h ha ez tényleg így van /mert már a sok adat között nem is tudom melyiknek hihetek/ akkor tényleg korábban vették le anno az AFP-t, illetve eléggé január végén esedékes a picikénk születése. Ennek mondjuk kifejezetten örülök :) Bízom benne,h kis vízöntő fiunk lesz :) Nagyon tetszett a vízöntő jellemzése és ezért :)

Hétvégén otthon voltunk. És kaptunk pár nagyon cuki dolgot :) Tesómtól pl.  egy szuper kis medált. Egy baba pólyában és azon egy piros szívecske :) Maga a medál ezüst színű :) Egy kék "szalagon" van rajta, így karkötőnek hordom. Nagyon tetszik :)
Balázs szüleitől pedig kapott egy kis zöld-narancs pihe-puha majom plüsst, ami egy szintén puha kis "kendőt" tart a kezében :) Biztos nagyon fogja szeretni Levi :)
Ésss! keresztanyum varrt neki 2 db kis takarót /szintén nagyon jó puha :)/  és 2 párnát is. Szóval megint sokkal gyarapodott a baba holmi listánk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése