Levente

Lilypie First Birthday tickers

2011. július 29., péntek

Titok

Tegnap voltunk dokinál. Minden eredményem rendben van. Apróság is tökéletesen rendben van. Csodaszép :)
Csak egy baj van. Tegnap nem látta a doki a nemét. Sietett is mondjuk, épp szüléshez kellett mennie.
A tegnapi csalódottság után úgy döntöttünk,h ma elmegyünk egy 30 perces babamozira :) És ott kiderítjük a picikénk nemét :)

Hát ma ott voltunk... Szuper volt, de az Apró először a hátát mutatta, aludt :) Aztán a köldökzsinórt szorongatta a lábaival, majd az egyik kezével eltakarta... és végül keresztbe tette a lábait... Szóval nagyon titokzatos a kicsike :D

A nő azt mondta,h elsőre ő azt mondaná,h kislány... de azért még ne fessük rózsaszínre a szobát... Oké :D Szóval nem igazán tudtunk meg többet... De nem hiszem,h egy kisfiú ennyire nagyon szégyenlős lenne... Persze bármi megtörténhet, úgyhogy nem élem bele magam semmibe. Talán 3-4 hét múlva a genetikain kiderül.

Viszont nagyon édes volt a Picike. Ivott a magzatvízből, fejre állt, és felvett egy olyan pózt,h elájultam :) "Ült" a két kezét a tarkójára tette, a lábait feltette a másik oldalra és keresztve tette őket. Igazi kis kényelmes gyermek :)

Nem igazán izgatta a tény,h UH-n vagyunk és,h meghalok azért,h megtudjam,h kislány vagy kisfiú... Szuperédes gyerkőc :) Imádom! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése